Vilma Tihilä & Hanna-Mari Zinovjev

Vilma Tihilä

Vilma Tihilä on helsinkiläinen ohjaaja, koreografi, elokuvantekijä ja esiintyjä. Hän on työssään erikoistunut monitaiteellisiin produktioihin, yhdistäen teoksissaan nykytanssia, uutta klassista ja elektronista musiikkia, fyysistä teatteria ja elokuvaa.

Tihilä on valmistunut tanssielokuvan maisteriksi London Contemporary Dance Schoolista vuonna 2019 sekä tanssijaksi Turun konservatoriosta vuonna 2015. Tihilä on opiskellut myös Sibelius-Akatemiassa pääaineinaan musiikin teoria ja klassinen laulu sekä Stockholm Academy of Dramatic Artsissa pääaineenaan fyysinen elokuva. Tihilän ohjaamia teoksia on esitetty mm. Helsingin Musiikkitalossa, Turun Barker -teatterissa ja Joensuun Kaupunginteatterissa Suomessa sekä ulkomailla mm. Englannissa, Chilessä, Kanadassa, Palestiinassa ja Kamerunissa.

Hanna-Mari Zinovjev

Pianisti Hanna-Mari Zinovjev valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian solistiselta osastolta kesällä 2015. Hän on opiskellut pianonsoittoa Hui-Ying Liu Tawaststjernan ja Juhani Lagerspetzin oppilaana sekä osallistunut lukuisille mestarikursseille Suomessa ja ulkomailla. Vaihtovuotensa 2013-2014 Hanna-Mari vietti Kalle Randalun opissa Karlsruhen Hochschule für Musikissa. Zinovjev on palkittu muun muassa Young Artist -kilpailussa USA:ssa Coloradossa ja Leevi Madetoja -kilpailussa sekä hän on esiintynyt Kymi Sinfoniettan ja Joutsenon Nuorten solistien konserteissa. Vuosina 2016-17 hän oli mukana esiintymässä Kokonainen-festivaalilla Hämeenlinnassa. Vuonna 2019 alkanut yhteistyö Vilma Tihilän kanssa Eläinten Karnevaali -dramatisoidun konsertin myötä jatkui vuonna 2021 valmistuvaan Jäljet-elokuvakonserttiin ja sen esityksiin pääkaupunkiseudulla. Viime vuosina Zinovjev on keskittynyt luomaan klassista pianomusiikkia ja suomalaista designia yhdistävän Piano Collection -musiikkivideoiden sarjan.