Taiteilijat 2024

TAITEILIJAT

Annemarie Åström | viulu

Annemarie Åström on monipuolinen viulisti, joka toimii aktiivisesti kamari- ja orkesterimuusikkona, solistina, sekä opettajana. Annemarie on opiskellut viulunsoittoa Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa vuosina 1992-1997.

Lue lisää

Kreeta-Julia Heikkilä | viulu

Kreeta-Julia Heikkilä on monipuolisena viulistina kansainvälisesti kysytty konserttimestari, solisti ja kamarimuusikko, joka keskittyy konserttitoimintansa lisäksi kehittämään klassisen musiikin kulttuuria.

Lue lisää

Hanna Hohti | alttoviulu

Hanna Hohdin taiteellisen toiminnan fokuksessa on monipuolisten ja kiinnostavien esitysten luominen vapaalle taidekentälle. Hannan tämän hetken tärkeimpiä projekteja ovat Helsingin Juhlaviikoilla kantaesityksensä saanut elektroakustinen soolokonsertti Seidr ja 1900-luvun alun englantilaisen kamarimusiikin esiintuominen pianisti Anna Kuvajan kanssa.

Lue lisää

Jaani Helander | sello

Jaani Helander on opiskellut Sibelius-Akatemiassa Martti Rousin ja La Scuola di Musica di Fiesolessa Italiassa Natalia Gutmanin johdolla. Hän on Helsingin kaupunginorkesterin sellisti ja Sibelius-Akatemian opettaja.

Lue lisää

Anna Kuvaja | piano

Pianisti Anna Kuvaja tunnetaan monipuolisena freelance-taiteilijana niin solistina, kamarimuusikkona kuin orkesterisoittajanakin. Anna toimii myös Sibelius-Akatemian taideopettajana. Hän on julkaissut soololevyn "Fluvial", joka sai kansainvälisesti erinomaisia arvioita, sekä kaksi kamarimusiikkilevyä.

Lue lisää