Ajankohtaista

Facebook

Taiteilijaesittely: Muusikkoperheessä kasvanut sellisti Alexandre Castro-Balbi esiintyy aktiivisesti ympäri Eurooppaa - viimeisimpänä Saksassa. Castro-Balbi on opiskellut maineikkaissa musiikkikouluissa kuten Pariisin konservatoriossa sekä Franz Liszt-musiikkiyliopistossa, ja hän on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja. Konsertointinsa ohella Castro-Balbi on toiminut Saksan kansallisteatterin ja Weimarin Staatskappelle-orkesterin soolosellistinä vuodesta 2015 lähtien.
Helsinki Chamber Music Festivalilla Castro-Balbi on Jaani Helanderin ohella toinen festivaalin sellisteistä ja Alexandren soittoa voi kuulla ensimmäisen kerran festivaalin Avajaiskonsertissa.
Kuva: Mariya Nesterovska
#helsinkichambermusicfestival #kamarimusiikkifestivaali #helsinkichamber2018 #alexandrecastrobalbi #cellist
... See MoreSee Less

View on Facebook

Taiteilijaesittely:
Itävaltalainen viulisti Marie Radauer-Plank esiintyy Helsinki Chamber Music Festivalilla ensimmäistä kertaa. Radauer-Plank voitti toisen palkinnon kansainvälisessä Johann Sebastian Bach -kilpailussa Leipzigissa ja hän on esiintynyt mm. Münchenin radio-orkesterin sekä Stuttgartin kamariorkesterin solistina. Pianisti Henrike Brüggenin kanssa Marie soittaa aktiivisesti kamarimusiikkia ja he ovat levyttäneet mm. Szymanowskin teoksia viululle ja pianolle. Klassisen viulunsoiton lisäksi Radauer-Plank on opiskellut myös barokkiviulunsoittoa.
Marien soittoa kuullaan festivaalin aikana yhteensä viidessä konsertissa alkaen festivaalin Avajaiskonsertista Espan lavalla 4.7. klo 12.
Kuva: Marco Borggreve
#marieradauerplank #helsinkichamber2018 #helsinkichambermusicfestival #kamarimusiikkifestivaali #violinist
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lipunmyynti tulevan kesän festivaalille alkaa tasan viikon kuluttua 10.4. lippupalvelumme ennakkolippu.com:in kautta. Sitä odotellessa vielä paluu viime kesän festarin tunnelmiin Kansalliskirjaston Kupolisalissa.Jean Sibelius: Cantique and Devotion, Op. 77 Jaani Helander, cello Roope Gröndahl, piano Helsinki Chamber Music Festival 2017 Cupola Hall of the National Lib... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Oletko kamarimusiikin ystävä? Haluatko olla mukana edistämässä kansainvälisen kamarimusiikkifestivaalin näkyvyyttä Helsingissä? Liity kannatusjäseneksi ja olet mukana tukemassa Helsinki Chamber Music Festivalin järjestämistä. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa Helsinki Chamber ry:n toiminnasta kiinnostunut yksityishenkilö, yhteisö tai yritys. Tutustu kannatusjäsenyysvaihtoehtoihin tarkemmin nettisivuillamme www.helsinkichamber.com/esittely/kannatusjasen/. ... See MoreSee Less

View on Facebook

.